La CUP referma el suport a la PAH de Rubí i els seus 100 dies de protesta


Temes relacionats

La PAH de Rubí endurirà les protestes contra CatalunyaCaixa (31/des/14)

Les 10 notícies de Cugat.cat més llegides del 2014 (28/des/14)

L'Ajuntament mantindrà la mediació amb la PAH de Rubí (15/des/14)

La PAH de Rubí manté l'acampada a l'espera ara de la solució de tres casos (14/des/14)

La PAH de Rubí aixecarà l'acampada si CatalunyaCaixa resol cinc casos ( 5/des/14)

La PAH de Rubí recorre les multes per ocupar la via pública (22/nov/14)

La PAH de Rubí explica la seva problemàtica al ple de novembre (17/nov/14)


  • Comparteix:

Membres de la PAH de Rubí ocupen l'oficina de CatalunyaCaixa del carrer de Villà des de fa més de 100 dies

Membres de la PAH de Rubí ocupen l'oficina de CatalunyaCaixa del carrer de Villà des de fa més de 100 dies

La CUP ha tornat a manifestar el seu ple suport a les reivindicacions de la PAH de Rubí, quan es compleixen més de 100 dies d'acampada i protesta pacífica davant l'oficina de Catalunya Caixa del carrer de Villà. El partit demana a l'Ajuntament que retiri les multes imposades als seus membres i fa una crida als santcugatencs a mostrar la seva solidaritat amb les famílies afectades pels 'abusos de l'entitat bancària'.

La CUP exigeix que el consistori reprengui les negociacions amb totes les parts i insti el de Rubí a prendre les mesures necessàries per resoldre el conflicte.

El membre de la CUP Aniol Pros recorda que la PAH està determinada a seguir lluitant per la seva causa i assegura que la CUP li donarà suport.

Aniol Pros

Des de la PAH de Rubí han decidit tirar endavant la seva reivindicació i nosaltres els donarem suport en la seva lluita.


El missatge de suport emès per la CUP recorda que des de fa més de 100 dies la PAH de Rubí manté una protesta cívica i pacífica davant la seu de Catalunya Caixa. La CUP assegura que una part important de les situacions de desnonament que reivindiquen estan sent gestionades i executades per oficines de Catalunya Caixa de la ciutat i que 'algunes de les famílies afectades viuen a Sant Cugat'.

La CUP denuncia les pràctiques abusives d'aquesta entitat bancària, que va rebre una injecció de 12.052 milions d'euros de l'administració pública, i lamenta que CatalunyaCaixa es desvinculi de la problemàtica assegurant que els habitatges van ser venuts als fons voltor Blackstone.

Amb la negociació enquistada, el partit reclama la mediació directa de l'Ajuntament per desencallar la situació i li demana que compleixi la seva paraula i retiri les sancions imposades als membres de la plataforma.

No és la primera vegada que la CUP es posiciona a favor de la PAH de Rubí en aquest conflicte. A mitjans de novembre, una dotzena de membres del partit van concentrar-se a l'oficina de CatalunyaCaixa de l'avinguda de Torreblanca per criticar el desallotjament 'violent i desmesurat' dels Mossos d'Esquadra contra els membres de la PAH.

Per la seva banda, la PAH de Rubí ha anunciat que a començaments de 2015 durà a terme 'totes les accions que la legalitat i la raó moral' li permetin per pressionar CatalunyaCaixa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.