ICV anima la ciutadania a signar un manifest de suport a Syriza


  • Comparteix:

Els regidors Roser Casamitjana i Joan Calderon

Els regidors Roser Casamitjana i Joan Calderon

ICV anima la ciutadania a signar el manifest de suport a Syriza, la formació alternativa d'esquerres que concorrerà a les eleccions de Grècia. El document '#CatalunyaAmbTsipras', impulsat per ICV a àmbit català i europeu, es troba a la web Change.org i reivindica les solucions de la formació grega per combatre les polítiques d'austeritat.

El manifest vol alçar la veu davant les 'amenaces constants i el xantatge' que dirigents i institucions europees i mundials estan duent a terme per impedir que la població grega doni suport a Sryiza. La coordinadora i alcaldable ecosocialista, Roser Casamitjana, explica que la majoria d'aquests atacs provenen dels sectors europeus que volen mantenir l''statu quo'.

Roser Casamitjana

Els atacs i les pors han sortit majoritàriament d'Europa.


A Catalunya, el manifest ja té 2.400 adhesions. L'eurodiputat ecosocialista Ernest Urtasun, els coordinadors nacionals Dolors Camats i Joan Herrera, el periodista Jaume Barberà i les escriptores Gemma Lienas i Najat El Hachmi són algunes de les persones que s'han sumat al manifest.

El partit també anima la ciutadania a sumar-se a la manifestació que agruparà diversos partits d'esquerres del sud d'Europa uns dies abans de les eleccions gregues.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.