Michael Cáceres substituirà Villaseñor com a regidor del PSC


Temes relacionats

Villaseñor descarta encapçalar cap candidatura a les municipals (17/gen/15)

Ferran Villaseñor renuncia a ser el candidat del PSC i deixa l'acta de regidor ( 9/gen/15)

Villaseñor dóna per 'esgotat' el seu projecte en una carta als militants (10/gen/15)

Villaseñor serà el cap de llista del PSC a les eleccions municipals (10/mar/14)

Villaseñor rep el suport de l'executiva del PSC com a candidat a les municipals ( 5/mar/14)


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de Michael Cáceres

Imatge d'arxiu de Michael Cáceres

El primer secretari del PSC, Michael Cáceres, serà el nou regidor del grup municipal en substitució de Ferran Villaseñor, que renunciarà a l'acta en el ple d'aquest dilluns. Cáceres s'incorporarà al grup municipal socialista previsiblement al ple de febrer, tot i que la formació encara no ha decidit qui exercirà de portaveu en substitució de Villaseñor.

Cáceres ocupava el número 7 de les llistes socialistes per a les darreres eleccions municipals.. Això implica que els membres precedents hauran de renunciar a ocupar el càrrec de regidor.

A més, la formació enceta el procés per elegir el seu nou alcaldable, ja que Villaseñor també ha renunciat a ser el cap de llista del PSC. L'assemblea de l'agrupació local ha aprovat la creació d'una comissió gestora i el reglament intern per a l'elecció del nou candidat. En concret, serà aquesta comissió, formada per set persones, l'encarregada de fer una proposta a l'assemblea entre les candidatures rebudes, que es votaran entre la militància i els simpatitzants. Fins al 31 de gener, qualsevol afiliat pot presentar la seva candidatura a cap de llista.

El primer secretari del PSC, Michael Cáceres, ha explicat que amb aquest mecanisme s'ha buscat un procés el 'més imparcial i ràpid possible', ja que el partit no té temps per organitzar un procés obert de primàries.

La comissió gestora està formada pel primer secretari local, un representant de l'executiva, quatre militants i un representant de la federació Vallès Oest del PSC.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.