Ferran Villaseñor s'acomiada com a regidor del ple municipal


  • Comparteix:

Villaseñor, al centre, abans de deixar el ple

Villaseñor, al centre, abans de deixar el ple

El fins ara portaveu del PSC, Ferran Villaseñor, ha deixat aquest dilluns l'acta de regidor al ple municipal de Sant Cugat després de vuit anys. El primer secretari del partit, Michael Cáceres, serà el nou regidor del grup municipal. Cáceres s'incorporarà al grup municipal socialista previsiblement al ple de febrer, tot i que la formació encara no ha decidit qui exercirà de portaveu en substitució de Villaseñor.

ESCOLTA-HO

Villaseñor ha agraït la relació amb la resta de partits i la tasca dels mitjans de comunicació per informar de la l'actualitat local. També ha agraït al fins ara company de grup municipal socialista, Pere Soler, la lleialtat tot i les diferències. El fins ara portaveu del PSC s'ha mostrat satisfet d'haver representat el municipi i de marxar amb amics al partit. Villaseñor ha assegurat viure una època de replantejament personal, laboral i polític, però sense tancar la seva implicació.

Ferran Villaseñor

Gràcies a tots. El compromís polític no acaba al consistori i continuarà allà on hagi de continuar.


Villaseñor, que era també el cap de llista de la formació per a les properes eleccions municipals, havia mostrat en els darrers temps distanciament respecte la línia oficial del PSC, amb el suport explícit al 9N i la pertinença a Moviment Catalunya, una plataforma sorgida d'una part dels crítics socialistes a punt de constituir-se en partit conjuntament amb Nova Esquerra Catalana (NECat).

Llicenciat en Ciències Polítiques, Sociologia i Història, i Màster en Gestió Pública, Villaseñor és regidor des de 2007 i va passar a ser portaveu municipal en substitució de Salvador Gausa el 2011. Durant aquests anys, també ha ocupat càrrecs interns de l'agrupació socialista santcugatenca.

De la seva banda, Michael Cáceres ocupava el número 7 de les llistes socialistes per a les darreres eleccions municipals. Això implica que els membres precedents hauran de renunciar a ocupar el càrrec de regidor, és el cas -per aquest ordre- d'Isabel Sierra, David Gutiérrez- que presenta candidatura com a alcaldable a Premià de Mar-, Elena Vila i Leonor Gómez.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.