La JNC de Sant Cugat tindrà set representants al congrés nacional


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu del president local de la JNC, Pol Moragas

Imatge d'arxiu del president local de la JNC, Pol Moragas

El congrés de la Joventut Nacionalista de Catalunya (JNC), que se celebrarà el darrer cap de setmana de febrer a Mataró, tindrà la presència de set membres de Sant Cugat, representants de les seccions local i comarcal de la formació. El congrés haurà d'elegir el nou president de la JNC, que per primera vegada es votarà amb un procés de primàries i amb la possibilitat de fer-ho per via electrònica.

La delegació santcugatenca de la JNC estarà formada pel president local, Pol Moragas, els consellers nacionals Jordi Izquierdo i Oriol Torres, el cap comarcal, Àlex Calmó, i els militants Marc Vidiella, Ricard Oliveres i Aleix Carreter.

Els delegats del congrés hauran de votar el nou president per als propers dos anys, tot i que aquesta vegada l'elecció serà oberta a tota la militància, que podrà exercir el seu vot via electrònica. També s'elegirà el nou consell executiu nacional. Fins ara, l'únic membre de la JNC que està recollint els avals és el membre del comitè executiu nacional Sergi Miquel.

Una vegada renovats els òrgans directius, ja que l'actual presidenta Marta Pascal no es pot tornar a presentar, les seccions comarcals i locals també hauran d'encetar el procés per elegir els nous representants. El president de la JNC de Sant Cugat, Pol Moragal, tindrà un mes per convocar una assemblea extraordinària des de la celebració del congrés.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.