Alumnes de La Vall i l'Europa, escollits per al Parlament Europeu de Joves


Temes relacionats

40 estudiants competeixen a Sant Cugat per entrar al Parlament Europeu de Joves (18/gen/15)


  • Comparteix:

Els joves van participar en jocs i activitats

Els joves van participar en jocs i activitats

Els alumnes Gema Grau, Judit Lladós i Maria Pintos, de l'escola La Vall, i Patrícia Cavestany, Ana Lucía Londoño i Marc Rodríguez, de l'Europa International School, han estat seleccionats per al Parlament Europeu de Joves. Els sis seleccionats seran els representants de Catalunya per a la preselecció estatal, que tindrà lloc a Sevilla del 8 al 12 d'abril.

Els representants de Catalunya han estat seleccionats després de la competició que va tenir lloc el cap de setmana passat a Sant Cugat. Els joves van participar en jocs i activitats per fomentar el treball en equip. També van debatre en anglès sobre temes d'actualitat europea, com l'increment dels moviments independentistes, l'atur juvenil i el dèficit democràtic. Set escoles de Sant Cugat van formar part de la competició, que va comptar amb una quarantena de joves.

Si a Sevilla els santcugatencs tornen a ser seleccionats, tindran l'oportunitat de participar a les sessions internacionals de Leipzig, Belfast i Dublín.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.