CiU acusa el tripartit de Valldoreix d'utilitzar la imatge de l'EMD amb fins partidistes


  • Comparteix:

CiU ha denunciat la Candidatura de Progrés i Catalanista de Valldoreix a la Junta Electoral per 'apropiar-se' de la imatge corporativa de l'EMD amb finalitats partidistes. La federació nacionalista critica que un targetó de propaganda de la candidata Montserrat Turu utilitzi el mateix format i una fotografia idèntica a la del butlletí InfoValldoreix. El govern de l'EMD treu importància a la coincidència.

La denúncia presentada per CiU a la Junta Electoral de Terrassa assegura que els dies 11 i 12 d'abril va arribar a les bústies de tots els valldoreixencs l'agenda cultural de l'EMD i, al mateix temps, un targetó de propaganda electoral de la Candidatura de Progrès o Catalanista.

Segons la federació nacionalista, el material propagandístic s'apropia de la imatge institucional de l'EMD de Valldoreix. Així ho explica el copresident de CiU, Ramon Bonastre.

Ramon Bonastre

La imatge corporativa, el color i la foto són iguals. Si és un error, volem que es corregeixi. Si no, volem saber qui és el responsable.


Des del govern valldoreixenc, en canvi, treuen importància a la coincidència. El vocal de Comunicació de l'EMD, Josep Casadellà, assegura que les similituds en els format són casuals.

Josep Casadellà

L'empresa que va fer la imatge corporativa de l'EMD va proposar el color verd, que casualment coincidia amb el color de la Candidatura de Progrés.


D'altra banda, CiU acusa el govern de Montserrat Turu d'incomplir una moció aprovada, que obligava a consensuar els continguts del butlletí InfoValldoreix. El govern de l'EMD ha demanat un dictamen jurídic per aclarir si l'acord adoptat és legal.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.