Cahís, Casadellà, Priante i Veciana, candidats a vocals per ERC a Valldoreix


Temes relacionats

Veïns Progressistes, ICV, ERC, Procés i MES, junts per anar als comicis de l'EMD (28/gen/15)

L'assemblea d'ERC elegeix Noël Climent com a presidenciable de Valldoreix (26/set/14)


  • Comparteix:

ERC ha presentat els seus vocals per Valldoreix

ERC ha presentat els seus vocals per Valldoreix

El portaveu de les JERC, Lluc Cahís, la independent Alba Casadellà, l'artista Adolf Priante i l'exvocal Teresa Veciana són les propostes d'ERC per a les vocalies de l'EMD de Valldoreix per a les propers eleccions municipals. Aquests són els candidats republicans que acompanyen Noël Climent que opta a presidir l'entitat. El partit emplaça la resta de formacions a fer públics els seus candidats a les vocalies.

Aquests són els noms que ha elegit la militància republicana de Valldoreix per assumir responsabilitats al govern del territori. Actualment la normativa de les EMD estableix que els ciutadans voten per elecció directa el seu president, mentre que el seu vot als comicis de Sant Cugat determina la composició de la junta de veïns de Valldoreix.

El presidenciable, Noël Climent, defensa aquests noms com una bona combinació de joventut i experiència i de persones arrelades al territori i implicada en el futur de Valldoreix.

Noël Climent

És una llista de vocals que combina joventut i experiència. Som un grup de gent amb empenta i ganes de donar un tomb a l'EMD.


La formació republicana anima la resta de partits a fer públics els noms que proposen per assumir les vocalies com a mostra de transparència.

El portaveu de les JERC, Lluc Cahís, la independent Alba Casadellà, l'artista Adolf Priante i l'exvocal Teresa Veciana acompanyen Noël Climent en l'aposta d'ERC per a Valldoreix. Climent es fixava, durant la seva presentació com a candidat, la transparència i la participació ciutadana com a prioritats. A més, deixava la porta oberta a una possible entesa de formacions d'esquerra mentre rebutjava un acord amb CiU-Actuem, actualment a l'equip de govern.

Aquest mateix dimecres ERC compareixerà a l'acte de presentació de la Candidatura de Confluència Veïnal de Valldoreix, integrada pels republicans, l'Associació de Veïns i Veïnes Progressistes de Valldoreix (AVVVPV), ICV-EUiA, MES i Procés Constituent, segons el conseller de MES, Joan Gaya.

ERC no va presentar-se als últims comicis a Valldoreix.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.