L'Ajuntament desactiva l'alerta pel risc de ventades


Temes relacionats

L'Ajuntament aconsella suspendre les activitats a l'aire lliure pel risc de ventades (29/gen/15)

Sant Cugat compta amb un bosc més fort cinc anys després de la ventada (29/gen/14)


  • Comparteix:

Protecció Civil patrulla la ciutat en el seu protocol de prevenció

Protecció Civil patrulla la ciutat en el seu protocol de prevenció

L'Ajuntament ha desactivat l'alerta del Pla de Protecció Civil davant el risc de fortes ventades durant les properes hores. Fonts municipals han confirmat a Cugat.cat que es manté el seguiment i vigilància però que l'episodi més fort de vent ja ha passat. Segons han explicat Protecció Civil i l'Agrupació de Defensa Forestal (ADF), les zones més elevades del terme municipal han viscut els episodis més intensos de vent però no hi ha hagut cap incidència remarcable.

L'Ajuntament href="http://www.cugat.cat/noticies/societat/106426/l_ajuntament-aconsella-suspendre-les-activitats-a-l_aire-lliure-pel-risc-de-ventades">ha recomanat aquest dijous a la tarda suspendre les activitats a l'aire lliure com a mesura preventiva. La nostra comarca figura entre les zones on poden haver incidències importants, en virtut de les previsions del Servei Meteorològic de Catalunya (SMC).

Protecció Civil recomana als ciutadans que si són a casa durant els episodis de fort vent han de tancar i assegurar les portes, finestres i tendals. En cas de trobar-se a l'exterior, es recomana vigilar amb el mobiliari urbà, l'enllumenat dels carrers i els cotxes i motos aparcats.

Si s'opta per sortir de viatge, cal consultar les prediccions del temps i l'estat de les carreteres i seguir les recomanacions del Servei Català de Trànsit (SCT). Protecció Civil també apunta que si la ciutadania fa activitats de lleure, que la pràctica de l'esport s'adapti a les condicions meteorològiques del moment.

El Cos d’Agents Rurals ha notificat a les ciutats del Vallès Occidental que anul·lin les cremes controlades previstes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.