El PP vol el rebuig del ple a l'increment en la tarifa de l'aigua


Temes relacionats

El rebut de l'aigua augmenta un 4,3% i el del gas baixa un 3,3% ( 1/gen/15)


  • Comparteix:

L'increment es va aprovar a l'AMB / Foto: Gencat

L'increment es va aprovar a l'AMB / Foto: Gencat

El grup municipal del PP presentarà una moció al ple de febrer de rebuig a l'increment d'un 4'3% en la tarifa de subministrament de l'aigua. El text també insta l'equip de govern a impulsar mesures per pal·liar aquest increment que, diu, és 'desproporcionat'.

La tarifa de subministrament d'aigua a Sant Cugat s'ha encarit amb l'inici de l'any un 4'3%, després que el plenari de l'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) aprovés la revisió a instàncies de la subministradora d'aigües Sorea.

L'acord va rebre el suport de CiU i el PSC, fet que el PP critica en considerar que no s'han defensat els interessos dels ciutadans. Per això, el grup municipal del PP instarà amb aquesta moció que es posin en marxa mesures per pal·liar els perjudicis d'aquest increment, com ha explicat el seu portaveu, Jordi Carreras.

Jordi Carreras

Ara demanem mesures per pal·liar aquest dany als santcugatencs. La línia de l'Ajuntament ha estat incrementar impostos i taxes. Han descarregat el pes de la crisi en els ciutadans.


El text de la moció subratlla que aquest increment se suma als 'elevats impostos i taxes' que CiU ha establert a Sant Cugat durant l'últim mandat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.