El PP demanarà al ple la inclusió de Sant Cugat a la zona 1 de transport públic


Temes relacionats

Conesa descarta la zona 1 per a Sant Cugat a l'espera de la T-Mobilitat ( 3/feb/14)


  • Comparteix:

El PP insisteix en la inclusió de Sant Cugat a la zona 1 / Foto: FGC

El PP insisteix en la inclusió de Sant Cugat a la zona 1 / Foto: FGC

El PP portarà al proper ple municipal una moció que reclama que la ciutat entri a formar part de la primera corona de tarifes de l'Autoritat del Transport Metropolità (ATM). Els populars creuen que, si es fes realitat, aquesta inclusió s'ha de sufragar amb recursos de l'Ajuntament i no carregar fiscalment més els santcugatencs.

Els populars recorden que aquesta és una reclamació històrica de la ciutat que la formació havia incorporat al seu programa electoral. De la mateixa manera, el partit assenyala que CiU també havia promés el pas de Sant Cugat de la zona 2 a la 1 i que, una vegada al govern, 'ni tan sols ho ha intentat'.

El portaveu del PP, Jordi Carreras, creu que l'Ajuntament ha de ser el que assumeixi el cost de l'entrada a la primera corona tarifària del transport públic i no el ciutadà a través d'impostos.

Jordi Carreras

Alguna ciutat carrega aquesta inclusió, a través de l'IBI, als ciutadans. L'Ajuntament ja carrega prou els ciutadans i està justificat que el consistori assumeixi el cost.


En el text, el PP fa referència al greuge comparatiu que pateixen els usuaris santcugatencs dels transports de l'ATM en comparació a veïns de ciutats més allunyades de Barcelona i que figuren, en canvi, en aquesta primera zona.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.