VOX celebra la decisió del TSJC sobre l'ús del castellà a l'escola Santa Isabel


Temes relacionats

ERC insta pares i mestres del Santa Isabel a desobeir la sentència del TSJC ( 4/feb/15)

El TSJC obliga l'escola Santa Isabel a fer el 25% de classes de P4 i 3r en castellà ( 5/feb/15)


  • Comparteix:

VOX fa costat a la família denunciant / Foto: Santaisabel.org

VOX fa costat a la família denunciant / Foto: Santaisabel.org

VOX celebra la decisió del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) que obliga l'escola Santa Isabel a ampliar les hores lectives que ofereix en castellà i fa públic el suport a la família denunciant. La formació, a més, carrega contra ERC per haver demanat al centre educatiu que no acati aquesta resolució i lamenta el silenci de l'equip de govern en tota aquesta qüestió.

En un comunicat, VOX s'autonomena com a 'garant de la defensa de la llibertat educativa en tots els seus àmbits: lingüístics i religiosos'. Per això, lamenta que el sistema educatiu català 'no respecti les hores lectives en castellà', fet que vulnera, diuen, el dret 'inalienable' dels pares d'escollir en quina llengua han de ser educats els seus fills.

El líder de VOX a Sant Cugat, Ignacio Garriga, interpreta que el silenci del govern municipal al voltant d'aquesta resolució suposa una pèrdua de legitimitat per representar els ciutadans de Sant Cugat.

Ignacio Garriga

El silenci del govern municipal deslegitima la seva representativitat de Sant Cugat perquè està obviant gran part de la ciutadania. És una irresponsabilitat.


En el mateix text, la formació condemna 'enèrgicament' la desobediència que, assegura, promou ERC en animar la comunitat educativa del centre a no acatar la decisió del TSJC. VOX considera que al Parlament i al Congrés espanyol no hi ha lloc per a diputats que 'van en contra de les lleis'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.