Recasens considera que el nou president de la Diputació de Barcelona està en la línia del PSOE


  • Comparteix:

Joan Recasens representa a CiU a la Diputació

Joan Recasens representa a CiU a la Diputació

El tinent d'alcalde de Presidència i representant de Convergència i Unió a la Diputació de Barcelona, Joan Recasens, ha assegurat que el substitut de Montilla al capdavant d'aquesta institució representa la línia més propera al PSOE dins del socialisme català. Recasens ha advertit que el seu grup estarà molt alerta per evitar que el nou president de la Diputació, Celestino Corbacho, que pren possessió avui del seu càrrec, discrimini als ajuntaments en funció del seu color polític.

Recasens ha afirmat que s'ha de concedir a Corbacho el benefici del dubte, però ha afegit que, de moment, les actituds de l'alcalde de L'Hospitalet demostren que el seu posicionament està més proper al PSOE que al socialisme catalanista. Sentim Joan Recasens.

Joan Recasens

De moment, les actituds de Corbacho estan en la línia més PSOE. Això ens fa estar alerta. Però li reconeixem el benefici del dubte.


L'únic representant de CiU a la Diputació pel partit judicial de Terrassa ha reclamat al PSC que, en aquesta nova etapa, no instrumentalitzi la Diputació i sigui equànim en la seva gestió. En aquest sentit, Recasens ha demanat a Corbacho que no discrimini als ajuntaments pel seu color polític.

Recordem que aquest migdia se celebra el ple d'investidura de Corbacho com a nou president de la Diputació.

D'altra banda, Joan Recasens ha anunciat que Convergència i Unió demanarà explicacions en el proper ple de la Diputació sobre els motius que han portat a editar les invitacions a un acte d'aquesta institució en quatre llengües, però no en català.

Joan Recasens

A veure quina explicació ens donen a què s'hagin oblidat de la llengua del nostre país. No té cap justificació.


Les invitacions fan referència a un acte sobre la igualtat de la dona previst pel 21 d'abril, i estan escrites en quatre idiomes: castellà, anglès, francès i portuguès.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.