Dimitri Defranc, número 4 a la llista de la coalició CUP i Procés Constituent


Temes relacionats

La CUP i Procés treballaran per presentar-se junts a les municipals (10/gen/15)

Núria Gibert, cap de llista de la CUP de Sant Cugat a les eleccions locals (27/nov/14)


  • Comparteix:

La CUP-PC s'ha presentat a la Creu del Terme

La CUP-PC s'ha presentat a la Creu del Terme

El membre de Procés Constituent Dimitri Defranc serà el número 4 a la llista de la CUP i el seu partit per a les municipals del maig. Per la seva banda, el portaveu municipal de la CUP, Guim Pros, que havia d'ocupar aquest lloc inicialment, tancarà la llista. La coalició ha presentat aquest dimecres el logotip de la candidatura conjunta i ha avançat algunes línies del programa que portaran als comicis.

Núria Gibert, Ignasi Bea, Ramon Piqué, Dimitri Defranc i Noemí Palou són els primers cinc noms de la llista que han format la CUP i Procés Constituent sota les sigles de CUP-PC. Defranc ha assenyalat, durant la presentació, els punts en comú entre les dues formacions i les coincidències d'objectius com els motius d'aquesta confluència. A més, ha destacat que aquesta candidatura podrà 'fer més' pels santcugatencs.

Dimitri Defranc

Farem un millor servei a la ciutat. Lluitarem per aconseguir més democràcia i més representativitat dels moviments socials a les institucions.


Aquesta confluència es deu, han destacat les dues formacions durant la presentació d'aquest dimecres, a la coincidències entre les dues assemblees. Formar part de la nova esquerra, comprendre el sobiranisme com un lligam entre la qüestió nacional i la qüestió social, l'assemblearisme, treballar amb i per a les classes treballadores, l'antifeixisme i l'antiracisme són els punts que comparteixen les dues formacions.

La cap de llista, Núria Gibert, ha traçat les línies mestres de la candidatura. Gibert ha definit la proposta de la CUP-PC com l'esquerra transformadora, partidària de l'alliberament social i nacional, representativa dels moviments socials de la ciutat i radicalment democràtica.

Núria Gibert

Som la candidatura de l'esquerra transformadora. L'alliberament nacional i el social són indestriables. Els moviments socials són la CUP-PC i som diferents per la radicalitat democràtica.


La CUP-PC manté obert el procés de redacció del programa que tancarà cap a finals d'abril. Abans, però, donarà a conèixer la llista completa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.