El PSC demana que es garanteixi el compliment de la llei a Cal Castillo


Temes relacionats

L'Ajuntament i Cal Castillo acorden un procés per reobrir com a granja-escola (23/feb/15)

El nucli zoològic de Cal Castillo cessa l'activitat per manca de seguretat (13/gen/15)


  • Comparteix:

Cal Castillo va cessar l'activitat a mitjans de gener per manca de seguretat

Cal Castillo va cessar l'activitat a mitjans de gener per manca de seguretat

El PSC vol que l'Ajuntament garanteixi el compliment de les lleis ambientals, sanitàries, de seguretat i de mobilitat per a la reobertura de Cal Castillo. L'Ajuntament i el propietari del nucli zoològic clausurat han arribat a un acord verbal per regularitzar l'espai com a granja-escola, però els socialistes reclamen informes que avalin la correcta regularització del centre i els consens amb els veïns de Sol i Aire.

El regidor del PSC Pere Soler insta l'Ajuntament a demanar estudis d'impacte ambiental, salubritat, seguretat i mobilitat abans de permetre la reobertura de Cal Castillo.

Pere Soler

Hi ha un greuge que estan patint els veïns. Si l'Ajuntament fa tots els estudis que nosaltres reclamem, ens semblara bé la reobertura si els veïns també hi estan d'acord.


Soler acusa Cal Castillo d'incomplir la llei de tractament de purins i assegura que contaminen el pantà de Can Borrell. A més denuncia la inexistència de plans adequats per a la seguretat, emergències i mobilitat de l'espai.

Després de reunir-se amb veïns de Sol i Aire, Soler assegura que les deficiències i les irregularitats de Cal Castillo suposen un greuge per als ciutadans que viuen a prop del centre. Els socialistes estan a favor de restablir la legalitat i la normalitat del centre abans de la seva reobertura com a granja-escola.

A mitjans de gener, el nucli zoològic de Cal Castillo, en actiu des de fa 17 anys, va cessar l'exhibició d'animals en no reunir les condicions de seguretat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.