Pol Moragas vol repetir com a president de la JNC Sant Cugat


Temes relacionats

Pol Moragas assumeix la presidència de la JNC (14/jun/14)


  • Comparteix:

Pol Moragas, a l'esquerra, a la seu de CDC de Sant Cugat

Pol Moragas, a l'esquerra, a la seu de CDC de Sant Cugat

L'actual president local de la Joventut Nacionalista de Catalunya (JNC), Pol Moragas, té la intenció de tornar a presentar-se al càrrec per donar continuïtat al projecte encetat ara fa vuit mesos, quan va assumir aquesta responsabilitat. Moragas vol que l'elecció del nou president s'efectuï a través d'un procés de primàries obert a la ciutadania, que la JNC haurà de formalitzar en els propers dos mesos.

Pol Moragas va assumir la presidència de la JNC el juny passat, després de la marxa de Jordi Domingo per motius laborals. Ara, la JNC de Sant Cugat ha d'encetar un nou procés per elegir president, després de la renovació aquest cap de setmana dels òrgans nacionals i la presidència.

L'actual president local ha confirmat a Cugat.cat que la seva intenció es tornar a presentar-se al càrrec.

Pol Moragas

Estem a mig camí d'un projecte i no tindria motius per no seguir amb la presidència de la JNC local. Si tinc la confiança em tornaré a presentar.


La JNC ha elegit aquest diumenge Sergi Miquel com a nou president. Durant el congrés de la formació, celebrat aquest cap de setmana, també s'ha renovat l'executiva i el consell nacional, on s'incorpora el santcugatenc Marc Vidiella. Les seccions comarcals també hauran de renovar els seus càrrecs en els propers mesos. De fet, el fins ara president del Vallès Occidental-Sabadell, el santcugatenc Àlex Calmó, va dimitir abans del congrés.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.