ICV-EUiA presenta 100 idees per retirar a CiU 'el patrimoni' de l'obra de ciutat


  • Comparteix:

Moment de la trobada, aquest dimecres

Moment de la trobada, aquest dimecres

ICV-EUiA ha presentat aquest dimecres el seu programa electoral 'Canviem la CiUtat, canviem de marca' amb 100 propostes centrades en 18 eixos que pretenen articular urbanísticament el municipi, generar més ocupació i combatre la pobresa i l'exclusió social. El programa, que durant aquest mes se sotmet a validació dels ciutadans, vol retirar a CiU el 'patrimoni' de l'obra de ciutat per reivindicar que les millores de Sant Cugat també són fruit de l'oposició, les entitats i el conjunt de la ciutadania.

L'assemblea ecosocialista ha ratificat el programa que presentarà a les properes eleccions amb més d'un centenar de propostes articulades en 18 eixos, que s'han presentat en un acte obert a la Casa de Cultura. Un dels responsables del programa, Jordi Casas, ha destacat la voluntat d'articular urbanísticament la ciutat i optimitzar el potencial d''smart city' com a generador d'ocupació. Altres punts que ha destacat Casas són la lluita contra la pobresa i l'exclusió social, un Consell de Joves autogestionat i una reformulació de Promusa perquè ampliï el seu parc d'habitatge de lloguer.

Per Casas, el missatge de 'Canviem la CiUtat, canviem de marca' és clar: retirar a CiU el missatge que l'obra de ciutat és fruit únicament de la tasca de l'actual equip de govern.

Jordi Casas

El potencial que té Sant Cugat no és només patrimoni de l'equip de govern, sinó també de l'oposició, les entitats, les empreses i tota la ciutadania.


Propostes pels barris
Entre les propostes d'ICV-EUiA, hi ha millorar l'enllumenat (Can Mates-Parc Central); disminuir el nivell de contaminació acústica (centre històric); millorar la pista poliesportiva (Sant Francesc); impulsar el Pla de Millora (la Floresta); millorar el servei de bus (les Planes); dinamitzar el casal (Mira-sol) i convertir Can Canyameres en lloc de referència al barri (Volpelleres).

El programa electoral dels ecosocialistes ha començat aquest dimecres un procés de validació ciutadana que permetrà als santcugatencs fer aportacions i suggeriments. Per això, ICV-EUiA publicarà al seu web Iniciativa.cat/santcugat la proposta per recollir idees fins a finals de mes, perquè després el document torni a ser ratificat per assemblea.

ICV-EUiA diu que és el grup municipal de l'oposició amb més mocions aprovades.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.