Les 5 Milles Femenines es consoliden com una ferma aposta per l'esport femení


  • Comparteix:

Les 5 Milles Femenines de Valldoreix segueix creixent

Les 5 Milles Femenines de Valldoreix segueix creixent

La 12a edició de les 5 Milles Femenines de Valldoreix segueix creixent i es consolida com una de les apostes fermes a la ciutat per l'esport femení. La cursa, que compta amb 436 inscrits, 56 més que l'any passat, donarà el tret de sortida aquest diumenge a dos quarts de deu del matí davant del Complex Esportiu de Valldoreix.

La competició es disputarà des de categoria prebenjamí fins a sènior. Fins a 284 atletes s'han inscrit en les categories inferiors, mentre que en sènior s'hi han inscrit 152. Unes xifres que es podrien ampliar amb l'adjudicació dels 100 dorsals més que l'organització ha reservat per a les inscripcions que es facin el mateix dia de la prova. La primera cursa que es durà a terme serà la sènior, a partir de dos quarts de deu, i després tindran lloc les curses infantil i cadet (1.600 metres), aleví (1.000 metres) i benjamí i prebenjamí (600 metres).

El director de les 5 Milles Femenines de Valldoreix, Rafa Meléndez, considerava la cita com a exigent durant la seva presentació.

Rafa Meléndez

Vam buscar els carrers més plans i sense grans desnivells ja que són vuit quilòmetres. És una cursa circular que passa pels carrers més macos de Valldoreix.


En l'edició d'enguany, la 12a, l'organització de la cursa, l'EMD de Valldoreix i el Complex Esportiu Valldoreix, han decidit no homenatjar cap atleta en concret i fer-ho amb el grup de dones de Protecció Civil que cada any col·labora durant l'esdeveniment. A més, la prova mostra la seva vessant més sol·lidària amb la donació de 1.000 euros a 'NoEstàSola' associació sense ànim de lucre que es dedica a dones supervivents de la violència de gènere. La Fira del Corredor, que ja va dur-se a terme la setmana passada, tornarà a organitzar-se al Mercat de Valldoreix aquest dissabte.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.