Valldoreix Decideix assegura que l'EMD veta l'ús d'equipaments per criteris polítics


Temes relacionats

L'EMD recorda que l'ús dels equipaments depèn d'un reglament intern ( 7/mar/15)

Noël Climent serà el presidenciable de Valldoreix Decideix a l'EMD ( 8/feb/15)


  • Comparteix:

Representants dels partits que formen Valldoreix Decideix

Representants dels partits que formen Valldoreix Decideix

Valldoreix Decideix, format per ICV-EUiA, ERC, MES, Procés Constituent i Veïns i Veïnes Progressistes de Valldoreix, carrega contra l'equip de govern de l'EMD, ja que considera que els està vetant l'ús d'equipaments del territori de manera arbitrària i per criteris polítics. La coalició presentarà una queixa formal al Síndic de Greuges local per protestar contra la negativa de l'EMD a cedir el Casal de Cultura de Valldoreix per a la presentació de Valldoreix Decideix.

Segons la coalició, l'EMD de Valldoreix va rebutjar la seva petició en considerar poc 'adient' l'ús que es volia fer de l'espai. A més, i davant la seva insistència, portaveu del govern de Valldoreix, Bernat Gisbert, els va contestar que calia acceptar-ho i els va respondre 'som nosaltres qui estem governant'.

Per això Valldoreix Decideix considera que el posicionament de l'equip de govern al territori és arbitrari i esbiaixat, i està basat en un criteri 'clarament polític' i en cap cas jurídic o reglamentari. El presidenciable de la coalició, Noël Climent, ha criticat l'ús partidista de CiU-Actuem del govern valldoreixenc, afavorint els interessos personals o de partit.

Noël Climent

En cap cas, no es pot fer un ús arbitrari. Durant la resta d'any no hi ha problemes i quan arriben eleccions ens trobem amb aquesta manera d'actuar.


La candidatura d'esquerres presentarà una instància al Síndic de Greuges de Sant Cugat com a protesta per la negativa de l'EMD, a la qual demanen que rectifiqui i que no torni a passar. La coalició considera que els equipaments públics han d'estar a l'abast de qualsevol entitat o partit. Per això, diuen, la resposta de l'EMD demostra que cal un canvi de govern a l'EMD.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.