L'EMD recorda que l'ús dels equipaments depèn d'un reglament intern


Temes relacionats

Valldoreix Decideix assegura que l'EMD veta l'ús d'equipaments per criteris polítics ( 7/mar/15)


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu d'una reunió a un dels espais del Casal de Cultura de Valldoreix

Imatge d'arxiu d'una reunió a un dels espais del Casal de Cultura de Valldoreix

L'EMD de Valldoreix recorda que l'ús dels equipaments públics depèn d'un reglament intern que no permet fer-hi actes electorals i justifica així la seva negativa a cedir el Casal de Cultura a Valldoreix Decideix per presentar la seva candidatura. El portaveu del govern de Valldoreix, Bernat Gisbert, s'ha mostrat 'sorprès' per l'actitud de Valldoreix Decideix, que ha dit que l'equip de govern els està vetant l'ús d'equipaments per criteris polítics.

Valldoreix Decideix, format per ICV-EUiA, ERC, MES, Procés Constituent i Veïns i Veïnes progressistes de Valldoreix, ha carregat aquest dissabte contra l'equip de govern i ha assegurat que se'ls està vetant l'ús d'equipaments del territori de manera arbitrària i seguint un criteri esbiaixat. Davant aquests fets, el portaveu del govern de Valldoreix, Bernat Gisbert, ha subratllat que la seva decisió respon al reglament intern sobre l'ús d'equipaments municipals, que no permet fer actes polítics a aquests espais.

Bernat Gisbert

És un reglament intern aprovat a Valldoreix. Per molt que hi insisteixin, és un reglament de l'EMD que s'ha de complir.


Gisbert ha explicat que també han negat l'ús d'espais municipals a altres formacions polítiques, que 'han acceptat la normativa'. El portaveu del govern de Valldoreix no s'ha mostrat preocupat per la intenció de Valldoreix Decideix de presentar una queixa al Síndic de Greuges Local perquè, segons diu, estan emparats en un marc legal que justifica la seva decisió.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.