Un cicle aborda les estructures d'estat vistes per tres santcugatencs


  • Comparteix:

El cicle comença el 19 de març

El cicle comença el 19 de març

Les seccions locals d'Òmnium Cultural i l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) han organitzat un cicle de conferències sobre les estructures d'estat de Catalunya. Els ponents, tots santcugatencs, són persones de renom que actualment treballen en la implantació d'aquests sistemes de construcció nacional a la Generalitat. El cicle arrencarà el 19 de març amb el director general de Telecomunicacions de la Generalitat, Jordi Puigneró.

Donar a conèixer què s'està fent a l'administració pública per construir la Catalunya independent. Aquest és l'objectiu que persegueix el cicle de conferències sobre les estructures d'estat, que han organitzat l'Assemblea Nacional Catalana i Òmnium Cultural de Sant Cugat. El portaveu de l'ANC, Manel Porta, ha reivindicat que conèixer la tasca que s'està fent a la Generalitat genera confiança en el procés sobiranista.

Manel Porta

L'important és que les estructures d'estat es facin, però també que es donin a conèixer perquè dóna confiança a la gent.


Les infraestructures d'estat relacionades amb la tecnologia ocuparan la primera xerrada, el dijous 19 de març, a càrrec del director general de Telecomunicacions de la Generalitat, Jordi Puigneró. El dissabte 14 d'abril serà el torn de la hisenda catalana, on l'assessor d'Artur Mas i director del programa de l'Administració Tributària Catalana, Joan Iglesias, explicarà la feina a fer perquè la hisenda pròpia sigui una realitat.

La visió internacional l'aportà el secretari general del Consell de Diplomàcia Pública de Catalunya (Diplocat), el santcugatenc Albert Royo, que posarà de manifest el treball acumulat en matèria exterior a àmbit català. L'acte serà el dijous 11 de juny. Totes les conferències tindran lloc a la sala d'actes del Trade Center a dos quarts de vuit de la tarda.

El cicle no inclou cap conferència durant el maig perquè l'ANC ha decidit no organitzar actes públics aquest mes per 'no interferir en la campanya electoral'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.