Coderch, un dels tres assessors d'ERC per treballar en les estructures d'estat


  • Comparteix:

Marcel Coderch, en una imatge d'arxiu / Foto: Ccma.cat

Marcel Coderch, en una imatge d'arxiu / Foto: Ccma.cat

L'enginyer en telecomunicacions santcugatenc Marcel Coderch és un dels tres experts proposats per ERC que col·laboraran amb la Generalitat en el desplegament de les estructures d'estat. Coderch, que assessorà en matèria d'infraestructures, estarà acompanyat per la jurista i actual diputada d'ERC Gemma Calvet i l'advocat especialista en treball i relacions laborals Josep Ginesta.

L'acord entre el govern i ERC arriba després de diversos contactes entre Artur Mas i Oriol Junqueras. Després de pactar un avançament electoral en clau plebiscitària i garantir el suport en l'aprovació dels pressupostos, el full de ruta encara tenia pendent lligar la incorporació dels republicans al govern.

El govern ja els ha citat en els propers dies per veure com es concreta aquesta tasca d'assessoria pel que fa a la construcció i preparació de les estructures d'estat. Calvet se centrarà en la transparència i Ginesta en la seguretat social i la hisenda pròpia. No cobraran cap sou ni tindran cap càrrec orgànic dins la Generalitat.

Coderch ocupa el número 20 a la llista d'ERC a les properes eleccions municipals.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.