ICV-EUiA presentarà una moció per defensar el dret de vaga


  • Comparteix:

La regidora d'ICV-EUiA, Roser Casamitjana / Foto: ICV-EUiA

La regidora d'ICV-EUiA, Roser Casamitjana / Foto: ICV-EUiA

ICV-EUiA presentarà una moció en el proper ple per defensar el dret a vaga arran de les reformes de la Llei de Seguretat Ciutadana, del Codi Penal i de la Llei de Propietat Intel·lectual, que 'tenen un efecte devastador per a les llibertats públiques', segons el partit. Els ecosocialistes creuen que aquestes modificacions 'limiten el dret de reunió, de manifestació i de lliure expressió de les persones'.

El partit expressarà mitjançant la moció el seu 'rebuig a la criminalització de la protesta i a la deriva repressiva que està assumint el govern d'Espanya'.

ICV-EUiA aprofita la moció per fer constatar la seva adhesió a la campanya de suport a Isma i Dani, dos estudiants detinguts durant la vaga general del 29 de març de 2012 i acusats de formar part d'un grup organitzat per formar aldarulls. Ambdós van ser empresonats preventivament durant 34 dies i se'ls jutjarà a finals de juny, on el jutge els podria sentenciar a una pena de presó de vuit a nou anys.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.