L'EI reivindica la recuperació de l'espai públic amb una calçotada popular


Temes relacionats

Sant Cugat limitarà per zones el nombre de concerts a l'aire lliure (12/mar/15)

L'Ajuntament reubica calçotades populars del centre per evitar conflictes veïnals (12/mar/15)


  • Comparteix:

La calçotada ha tingut lloc al parc de Can Vernet

La calçotada ha tingut lloc al parc de Can Vernet

L'Esquerra Independentista de Sant Cugat ha reivindicat aquest diumenge els espais públics i el retorn al carrer de la cultura popular amb la seva calçotada anual. Organitzada pel Casal Popular La Guitza, Arran, Endavant i la CUP, l'àpat també ha buscat donar visibilitat a aquests col·lectius.

L'Esquerra Independentista s'ha unit en aquesta calçotada popular amb l'objectiu de reclamar el carrer com a espai per a les entitats i la ciutadania. Exemple de la necessitat d'aquesta reivindicació, ha dit la membre del Casal Popular de la Guitza Anna Colomines, és la intenció de l'equip de govern de limitar per zones el nombre de concerts i activitats a l'aire lliure.

De fet, la cita s'havia de celebrar a la plaça de Pep Ventura, però finalment s'ha ubicat al parc de Can Vernet. El motiu del canvi és que l'Ajuntament ha decidit traslladar tres calçotades populars, entre elles les de l'EI, a altres ubicacions perquè l'activitat 'no pugui entorpir les relacions amb els veïns'.

Tot i així, la membre del Casal Popular La Guitza Anna Colomines ha destacat el bon estat de salut de l'Esquerra Independentista de Sant Cugat.

Anna Colomines

Crec que anem augmentant la força. Ens visualitzem més i cada vegada ve i s'interessa més gent.


L'àpat ha inclòs calçots ecològics, botifarra, pa amb tomàquet, vi i postres. A més, la jornada ha inclòs un concert, a càrrec de dos artistes santcugatencs, Pepe Nada i Pol Barbé, que finalment s'ha traslladat al Casal Popular La Guitza per la pluja.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.