Ignacio Garriga es perfila com a alcaldable de Vox a les municipals


  • Comparteix:

Ignacio Garriga es perfila com a alcaldable de Vox a Sant Cugat. L'executiva local de la formació proposarà a la direcció del partit la candidatura de Garriga, que ha rebut el suport total de la militància a la ciutat. Vox continua treballant amb Família i Vida la coalició que presentaran a les municipals.

Garriga ha explicat a Cugat.cat que el seu objectiu com alcaldable és prioritzar que Sant Cugat sigui 'una ciutat de famílies on les polítiques se centrin en la persona i les seves necessitats'.

Ignacio Garriga

Volem prioritzar que la nostra ciutat sigui una ciutat de famílies on les polítiques se centrin en la persona i les seves necessitats. Per tant, el meu gran objectiu és governar per les persones i amb les persones.


La formació explica que és probable que tanqui la candidatura la santcugatenca Ariadna Hernández, líder del partit a la demarcació.

Garriga ha rebut el suport del 100% dels afiliats de l'executiva local de VOX, que ja el va elegir responsable local del partit al gener.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.