Les estacions de Sant Cugat i Volpelleres tindran recàrrega per a vehicles elèctrics


  • Comparteix:

L'estació de FGC de Sant Cugat tindrà un punt de recàrrega per a vehicles elèctrics

L'estació de FGC de Sant Cugat tindrà un punt de recàrrega per a vehicles elèctrics

Les estacions de Sant Cugat i Volpelleres dels Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) formaran part d'un projecte pilot per instal·lar punts de recàrrega per a vehicles elèctrics. La iniciativa, que es posarà en marxa a l'estiu, també ubicarà punts de recàrrega a Sant Quirze del Vallès, Igualada i Martorell.

El projecte parteix de la iniciativa EV-Friendly de l'Associació VoltTour i inclou la col·laboració del Clúster d'Eficiència Energètica, el Clúster Railgrup i les empreses Simon, Cofely i Empark. Amb un cost de 35.500 euros, la proposta està impulsada per la Generalitat i pretén potenciar la intermodalitat i fomentar una mobilitat sostenible.

El projecte es durà a terme a través de la creació d'una comunitat estratègica entre el sector empresarial, els dos clústers relacionats amb el projecte, una associació sense ànim de lucre i FGC i la Generalitat. Totes les institucions han signat un conveni de col·laboració públic-privat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.