Les EMD demanen visibilitat en les eleccions municipals


  • Comparteix:

L'Agrupació d'EMD de Catalunya demana visibilitat per a aquestes administracions, especialment durant la campanya electoral i els comicis municipals. De fet, l'agrupació, que aplega la seixantena d'EMD del país, ha presentat aquest dissabte dos vídeos institucionals per donar-se a conèixer i explicar a la ciutadania què són i com funcionen. A més, l'agrupació té previst enguany publicar els resultats electorals a la seva web per facilitar aquesta visibilització.

Les EMD de Catalunya volen tenir presència durant la campanya electoral i les eleccions, sobretot per acostar a la ciutadania aquestes administracions.

El president de l'Agrupació d'EMD de Catalunya i president de l'EMD de Valldoreix, Josep Puig, ha explicat que allò que busquen és tenir més visibilitat.

Josep Puig

Hi ha EMD a tot Catalunya i per això és important que tot Catalunya es faci ressò dels resultats d'aquests nuclis de població que moltes vegades són oblidats.


La presentació de la campanya aquest dissabte també ha tingut la presència del vicepresident de l'Agrupació d'EMD de Catalunya i president de l'EMD de Bellaterra, Ramon Andreu.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.