El PSC proposarà al ple protegir els comerços emblemàtics de la ciutat


  • Comparteix:

El PSC vol protegir el comerç local i de proximitat

El PSC vol protegir el comerç local i de proximitat

El PSC presentarà una moció al proper ple per impulsar la protecció dels locals comercials emblemàtics de la ciutat. La formació proposarà la creació d'un catàleg amb aquests locals per evitar que es vegin afectats per l'aplicació de la Llei d'Arrendaments Urbans (LAU) o alguna altra mesura urbanística que els obligui a tancar.

La moció del PSC demana que s'elabori un catàleg dels edificis amb una activitat comercial emblemàtica de la ciutat. La iniciativa vol aconseguir així més protecció cap a aquests locals i evitar que hagin de tancar per l'aplicació de la LAU.

El portaveu del PSC, Pere Soler, ha explicat que el punt de partida és la creació d'aquest catàleg, però també sol·liciten que es posi en marxa una normativa per protegir els comerços de proximitat de la ciutat.

Pere Soler

Proposem que es faci un catàleg d'aquestes activitats comercials susceptibles de ser protegides. A partir d'aquí, volem que es faci una normativa.


D'aquesta manera, la formació vol posar les bases per protegir els edificis i les activitats comercials, alhora que es faciliti la seva continuïtat. La iniciativa ja s'ha dut a terme a altres ciutats com Barcelona, Terrassa i Mataró.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.