El festival Connecta torna a Sant Cugat amb AlQuadrat com a caps de cartell


  • Comparteix:

Lluc Cahís, Montse Ventura i Èric Gómez

Lluc Cahís, Montse Ventura i Èric Gómez

L'11a edició del festival de música Connecta, organitzat per les JERC, torna a Sant Cugat, al Casal de Mira-sol, sis anys després i tindrà com a cap de cartell el grup AlQuadrat. La iniciativa serà el dissabte 2 de maig a dos quarts d'onze de la nit i té com a objectiu potenciar bandes novells a través d'un concurs el guanyador del qual podrà participar en l'Acampada Jove de les joventuts d'ERC. Wild Goats, Caipirinhas Rumberus i Slap són les bandes que també participaran en el Connecta. El preu de l'entrada serà de consumició mínima.

El secretari de política municipal d'ERC, Èric Gómez, ha explicat que en primera instància es pretenia organitzar el festival al carrer, però que 'les dificultats a les quals els sotmet l'administració de Sant Cugat' no ho permeten. En aquest sentit, Gómez ha aprofitat per reivindicar una sala de concerts que pugui donar cabuda a aquest tipus d'esdeveniments.

Eric Gomez

Vull aprofitar per fer una demanda històrica, que és la sala de concerts. Quan va començar a Sant Cugat, el Connecta es desenvolupava al carrer i ara no pot ser així per les dificulats a les quals estem sotmesos per part de l'administració.


El festival Connecta també tindrà la participació d'entitats locals de cultura popular, de les quals només s'ha confirmat la dels Bastoners de Sant Cugat.

11 anys de música
El festival Connecta va néixer a Sant Cugat l'any 2004 amb la voluntat de ser un referent al Vallès Occidental i Oriental i s'hi va celebrar fins el 2009. Sis anys després torna a la ciutat, després d'haver passat per ciutats com Terrassa, Santa Perpètua de Mogoda i la Garriga.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.