La uaSC reclama al proper govern complir amb la protecció de l'estany dels Alous


  • Comparteix:

Imatge de l'estany dels Alous / Foto: uaSC

Imatge de l'estany dels Alous / Foto: uaSC

La uaSC reclamarà al proper equip de govern més 'compromís i implicació' en la gestió i conservació de l'entorn de l'estany dels Alous. La formació reitera aquesta petició ja que considera que l'Ajuntament no ha fet el que 'li pertocava'.

La uaSC i la formació Alternativa Ciutadana de Rubí (ACR) van presentar mocions als plens municipals de desembre del 2012 de Sant Cugat i de Rubí, que van esdevenir institucionals. El textos demanaven als consistoris la protecció i rehabilitació d'aquest espai que fa frontera entre les dues ciutats. Ara, la uaSC denuncia que no s'ha fet el que implicaven les mocions i assenyala que han estat les entitats que formen la Plataforma Alous les úniques que han treballat per a la seva conservació.

Ara, la uaSC recorda els compromisos de les mocions que inclouen la tramitació de la inclusió del territori als àmbits de protecció supramunicipal com els Plans Especial d'Interès Natural, la senyalització i adequació de l'espai i acabar amb l'abocament d'aigües residuals, entre d'altres mesures.

La uaSC amenaça amb la dissolució de la plataforma en cas que els propers mesos del següent mandat no es duguin a terme aquests compromisos.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.