El contracte-programa de Cugat.cat es prorroga per un any més


Temes relacionats

Constituït el consell d'administració de Cugat.cat (17/des/14)

Nomenat per unanimitat del ple el consell d'administració de Cugat.cat (16/des/14)

Una nova etapa per a Cugat.cat (21/oct/14)

Cugat.cat es transforma en una entitat pública empresarial (21/oct/14)


  • Comparteix:

Redacció de Cugat.cat

Redacció de Cugat.cat

L'Ajuntament i el consell d'administració de Cugat.cat han acordat prorrogar per un any més el contracte-programa del grup de comunicació municipal, que acabava la seva vigència a finals d'aquest any. La pròrroga, amb el vistiplau del ple municipal d'aquest dilluns, allarga el termini de validesa del document fins a finals del 2016 per donar temps al nou consistori sortint de les eleccions del maig a negociar el nou contracte-programa.

ESCOLTA-HO

El contracte-programa 2014-15 va fixar per primera vegada en un document pluriennal les missions de servei públic del mitjà municipal i els compromisos de finançament de l'Ajuntament envers l'entitat pública empresarial que gestiona Cugat.cat.

El document, aprovat pel ple l'any passat, tenia una vigència inicial de dos anys i ara serà vàlid un any més. La petició de pròrroga la va formalitzar per unanimitat el consell d'administració de Cugat.cat, per donar temps als nous regidors sortints de les eleccions del maig a negociar-lo amb els gestors del mitjà multimèdia municipal.

Ara el ple ha acceptat la petició de pròrroga i durant el 2016 s'haurà de negociar el nou document per actualitzar el full de ruta de Cugat.cat per als propers anys.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.