El ple vol reprendre el diàleg amb els veïns de Can Cabassa pel pla de millora


  • Comparteix:

Pere Casajoana, en la seva última roda de premsa com a tinent d'alcalde de Territori / Foto: Localpres

Pere Casajoana, en la seva última roda de premsa com a tinent d'alcalde de Territori / Foto: Localpres

El ple municipal de dilluns portarà a aprovació la proposta d'obrir un nou període d'informació pública per tornar a mantenir un diàleg amb els veïns del sector de Can Cabassa, pendents d'un Pla de Millora Urbana. Aquest punt del plenari arriba després que l'equip de govern va prendre en consideració les al·legacions veïnals per reduir el nombre d'habitatges a construir a la zona.

La sessió plenària portarà a aprovació la suspensió temporal de la modificació a l'espera que un procés participatiu enriqueixi el projecte, que inclou pisos de protecció oficial. Uns habitatges amb els quals els veïns no estan d'acord perquè els relacionen amb inseguretat, segons el tinent d'alcalde d'Urbanisme, Pere Casajoana. Ha explicat que es considerarà reduir el nombre d'habitatges, com havien acordat, però no pas eliminar-los del planejament. En aquest sentit, ha carregat contra el posicionament veïnal.

Pere Casajoana

El que potser no esperava és una reacció tan furibunda, tan interessada i tan mal intensionada. La informació que es dóna ha de ser veraç i contrastada.


Casajoana ha afegit que una de les opcions que es poden incloure seria la construcció d'un equipament públic, com per exemple una escola, a canvi de construir menys habitatges públics.

La primera reunió prevista dins d'aquest nou període se celebrarà d'aquí a 15 dies, però serà ja el nou govern municipal que sorgeixi de les eleccions del 24 de maig qui posi sobre la taula la nova proposta inicial.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.