L'Institut de la Infància s'instal·larà a l'antic edifici del Jutjat de Pau


  • Comparteix:

Moment de la presentació de l'acord / Foto: Localpres

Moment de la presentació de l'acord / Foto: Localpres

L'Institut de la Infància s'instal·larà a l'antic edifici del Jutjat de Pau a través d'un conveni que ha signat aquest dilluns amb l'Ajuntament, que inclou la cessió d'ús de dos locals municipals. A més, el col·lectiu i el consistori posaran en marxa el CREALIJ, un centre de recursos educatius i assessorament de literatura infantil i juvenil. El ple municipal ha aprovat per unanimitat l'autorització d'ús temporal d'aquest espai i els grups municipals han encoratjat l'entitat a seguir amb la seva tasca.

ESCOLTA-HO

Amb aquest acord, l'Institut de la Infància ubicarà la seva seu al tercer pis de l'antic edifici del Jutjat de Pau, situat a la rambla de Can Mora. L'entitat compartirà l'edifici amb els Castellers i la Unió Ciclista, que també tenen la seva seu en aquest espai. L'Institut de la Infància disposarà de dos locals d'uns 90 metres quadrats cadascun, que s'hauran de remodelar. Per fer front a les obres d'adequació dels espais, l'entitat posarà en marxa una campanya de micromecenatge, tal com ha explicat la directora de l'Institut de la Infància, Verònica Bronstein.

Veronica Bronstein

Implicarà una inversió econòmica molt gran. Començarem un procés per recaptar fons. Hi haurà dues fases d'obertura dels locals.


En paral·lel, l'entitat i l'Ajuntament posaran en marxa un centre de recursos educatius i assessorament de literatura infantil i juvenil (CREALIJ). D'aquesta manera, l'Institut de la Infància disposarà d'un espai permanent on podrà exposar els seus materials, segons la regidora d'Educació, Esther Salat.

Esther Salat

Fins ara no tenien un espai de referència. Ara el tindran i tots els seus recursos i materials podran donar el màxim de si.


L'Institut de la Infància preveu obrir les portes de la nova seu el setembre vinent, tot i que ho farà en dues etapes. L'entitat espera estar totalment instal·lada abans d'acabar l'any.

Fa un mes, l'Ajuntament va fer una altra cessió d'espais municipals a una entitat. Es tracta de la cessió d'un despatx a l'antic consistori a Wise People, un col·lectiu que impulsa la inserció i reinserció laboral de persones en la recerca de feina.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.