La uaSC presenta una llista de propostes per un 'Valldoreix de sempre millor'


  • Comparteix:

Foto: UASC

Foto: UASC

Un altre Sant Cugat (uaSC) ha presentat aquest divendres una llista de propostes per a Valldoreix, on destaca el compromís de potenciar la participació ciutadana a través de propostes com portar a consulta popular tots els projectes urbanístics proposats per l'EMD o l'Ajuntament i que la ciutadania decideixi a què es destina el 5% del pressupost anual. Sota el lema 'Per un Valldoreix de sempre millor', la formació també proposa mesures de caire social, com combatre la pobresa energètica i donar suport a les persones en risc d'exclusió social, així com l'oposició a que l'avinguda del Baixador sigui una 'via d'alta velocitat' i l'augment de places d'aparcament del costat de l'estació reservades per als veïns de la zona.

La número 3 a la llista de la uaSC per a l'Ajuntament, Rosa Cubero, ha explicat a Cugat.cat que el programa està pensat per la 'gent que gaudeix de Valldoreix' i que no volen un 'programa polític', sinó 'de ciutadania'.

Rosa Cubero

El nostre programa està pensat en la gent que viu a Valldoreix i que volem mantenir-ho com és. No volem un programa polític, volem un programa de ciutadania.


La uaSC no presenta candidat a la presidència de l'EMD però sí que espera obtenir vocalies a l'administració valldoreixenca a partir de les votacions al conjunt del municipi.

La formació, sense presència al ple ni amb vocalia a l'EMD, assegura que el programa és 'viu i obert' a tota la població de Valldoreix que hi vulgui participar i posa a disposició d'aquest efecte l'adreça de correu electrònic uasc@uasc.cat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.