Dues associacions de veïns de Mira-sol marxen del Consell de districte per la seva 'inoperància'


  • Comparteix:

Cortés s'ha compromés a accelerar la modificació del ROM.

Cortés s'ha compromés a accelerar la modificació del ROM.

Els representants de dues associacions de veïns de Mira-sol han abandonat la mesa del Consell de districte en protesta per la seva 'ineficàcia' i per la manca de solucions concretes pels problemes del districte. El regidor de Descentralització, Xavier Cortés, ha entès aquesta acció com un 'toc d'atenció' i s'ha compromès a impulsar la modificació del ROM per millorar el funcionament dels consells de districte.

Els vocals de les associacions de veïns de Sant Joan i Verge del Carme de Mira-sol s'han aixecat de la mesa durant la sessió del Consell de districte com a mostra de protesta pel funcionament d'aquest organisme, que consideren 'inoperant'. Els representants veïnals han acusat l'equip de govern de menysprear l'opinió dels veïns de Mira-sol i d'abandonar el seu districte, i per això han decidit marxar de l'última sessió del Consell. Ho explica el vocal de l'associació de Sant Joan.

Vocal AV Sant Joan

Davant la inoperància del Consell, nosaltres ens aixequem i no participem en aquesta sessió. Podeu comptar amb nosaltres per qualsevol cosa que no sigui perdre el temps.


El regidor de Descentralització, Xavier Cortés, ha interpretat aquesta decisió com un 'toc d'alerta puntual' i s'ha mostrat convençut que les dues associacions es reintegraran al Consell de districte en les pròximes sessions.

Xavier Cortés

És un toc d'alerta puntual, que ja havien anunciat en l'anterior Consell, però entenc que podem comptar amb ells per continuar el diàleg.


Xavier Cortés s'ha compromès a impulsar 'amb més celeritat' el procés de reforma del Reglament Orgànic Municipal (ROM), que haurà de comptar, ha dit, amb el consens de tots els grups polítics del consistori. El regidor de Descentralització ha afegit que tant bon punt es disposi de la informació detallada del pressupost assignat a cada àrea, l'Ajuntament la posarà a diposició dels veïns perquè aquests puguin opinar sobre les inversions prioritàries al seu districte.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.