La lluita per reconquerir els drets laborals centra la manifestació de l'1 de Maig


  • Comparteix:

La manifestació ha passat per l'avinguda de Cerdanyola

La manifestació ha passat per l'avinguda de Cerdanyola

La crida a reconquerir els drets laborals i a lluitar contra l'atur i la precarietat ha centrat la manifestació del Dia del Treballador a Sant Cugat. L'Assemblea pels Drets Socials (ADS) ha organitzat la marxa, que ha sortit de la plaça del Coll per arribar a la plaça de Lluís Millet.

Més d'un centenar de persones s'ha sumat a la manifestació, que ha estat encapçalada per una pancarta amb lema 'Reconquerim els drets laborals. Som classe treballadora contra l'atur'. En aquest sentit, l'Assemblea pels Drets Socials defensa que es recuperin els drets laborals per millorar la situació de la classe treballadora i lamenta l'alt índex d'atur.

El portaveu de l'ADS, Oriol Sánchez, també ha advertit a Cugat.cat que, al contrari del que pugui semblar, la situació a Sant Cugat no és una bassa d'oli.

Oriol Sánchez

Sant Cugat és un dels pobles amb més desigualtat de renda. Això no és una bassa d'oli.


La manifestació ha comptat amb la presència de polítics santcugatencs destacats d'ICV-EUiA, la CUP, ERC i MES. Les caps de llista Roser Casamitjana (ICV-EUiA), Núria Gibert (CUP) i Mireia Ingla (ERC-MES) han defensat la vigència de les reivindicacions en el Dia del Treballador.

ICV-EUiA / CUP / ERC

Cal recuperar els drets perduts i el treball digne. / Reivindiquem transformar el sistema capitalista, que és un sistema genocida. / Tenir una feina no significa tirar endavant. Queda molta feina a fer.


És el tercer any que es fa una manifestació pel Dia del Treballador després que es recuperés per impuls de diversos col·lectius de Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.