Tres santcugatencs presenten candidatura al secretariat nacional de l'ANC


  • Comparteix:

D'esquerra a dreta, Contijoch, Delclòs i Terribas

D'esquerra a dreta, Contijoch, Delclòs i Terribas

Els santcugatencs Joan Contijoch, Miquel Delclòs i Jaume Terribas són candidats a formar part del nou secretariat nacional de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC). Els socis de l'entitat voten aquest dissabte per elegir els 25 càrrecs de representació nacional entre 54 candidatures de tot el país. El nou secretariat serà l'encarregat de decidir, el 16 de maig, el nom del relleu de Carme Forcadell com a presidenta de l'Assemblea.

La renovació del secretariat es fa efectiva a pocs mesos de la Diada i les eleccions del 27S. D'aquest òrgan, en sortirà el relleu dels quatre càrrecs principals de l'ANC: el de president, vicepresident, secretari i tresorer.

Els tres candidats de la ciutat a formar part del nou secretariat nacional són:

Joan Contijoch: 71 anys, jubilat i llicenciat en Història Moderna i Contemporània. Ha estat membre de l'actual secretariat de l'ANC i forma part de l'equip de Junts.

Jaume Terribas: 79 anys, jubilat i llicenciat en Ciències Polítiques i Econòmiques. També ha estat membre de l'actual secretariat nacional i forma part de l'equip de Junts.

Miquel Delclòs: 44 anys, emprenedor i enginyer industrial. Mai no ha estat membre del secretariat de l'ANC, però des de fa tres anys està al Secretariat de l'ANC a Sant Cugat.

Cap dels tres candidats és militant de cap partit polític.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.