Les JERC pengen la bandera de l'arc de Sant Martí a les seus del PP i UDC


  • Comparteix:

Imatge de la bandera a la seu del PP / Foto: JERC

Imatge de la bandera a la seu del PP / Foto: JERC

Les Joventuts d'Esquerra Republicana de Catalunya (JERC) han penjat a les seus locals del PP i d'UDC la bandera de l'arc de Sant Martí per reivindicar el Dia Internacional contra la LGTBfòbia. D'aquesta manera, la branca juvenil d'ERC critica les dues formacions per no donar suport a l'aprovació al Parlament de la llei contra la LGTBfòbia.

Segons les JERC, aquesta legislació pionera que s'ha aprovat amb un ampli consens ha de permetre lluitar contra la discriminació del col·lectiu LGTB, lesbianes, gais, transsexuals i bisexuals. La formació alerta que la homofòbia continua sent un element molt arrelat a la societat i que per això cal una actitud decidida de totes les administracions per eradicar-la. Ho ha assegurat el portaveu de les JERC, Lluc Cahís.

Lluc Cahís

Se segueixen donant casos. En ser tan invisibilitzada és una de les desigualtats més cruels. S'ha de combatre sense reserves.


El 17 de maig es commemora el Dia Internacional conta la LGTBfòbia, dia en què fa 25 anys l'Organització Mundial de la Salut va retirar l'homosexualitat de la llista de malalties mentals.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.