C's entra per primera vegada al ple municipal amb tres representants


  • Comparteix:

Ciutadans (C's) ha entrat per primera vegada al ple municipal i ho fa com a tercera força, per darrere de CiU i la CUP. El partit encapçalat per Aldo Ciprián tindrà tres cadires a l'Ajuntament gràcies als 4.727 vots que ha obtingut, gairebé un 13% de l'escrutini. La formació ha multiplicat gairebé per set els resultats del 2011, quan va sumar 681 vots i va quedar fora del consistori.

Els candidats de Ciutadans i els seus simpatitzans han viscut el recompte de vots entre aplaudiments i abraçades que s'han incrementat a mesura que s'avançava cap a la dada final. El cap de llista del partit, Aldo Cirprián, s'ha mostrat eufòric pels resultats aconseguits, que li permeten irrompre al ple municipal per primera vegada després de dos intents fallits.

Aldo Ciprián

El que hem aconseguit en aquests quatre anys, partint d'una marca bona en auge, són uns resultats molt satisfactoris i positius.


El grup municipal estarà format per Aldo Ciprián, Sergio Blázquez i Munia Fernández-Jordán.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.