Prop de 200 santcugatencs reivindiquen l'educació en català


  • Comparteix:

L'ANC convoca els santcugatencs el dia 27 de cada mes a la plaça de la Vila

L'ANC convoca els santcugatencs el dia 27 de cada mes a la plaça de la Vila

Unes 200 persones han respost a la crida de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) i s'han concentrat aquest dimecres al vespre a la plaça de la Vila en defensa del model d'ensenyament català. Es tracta de la concentració mensual de compte enrere per a les eleccions catalanes del 27-S que organitza l'ANC i que, en aquesta ocasió, ha afegit la defensa de la immersió lingüística arran dels mandats judicials que obliguen les escoles Santa Isabel i El Pinar a fer un 25% de les seves matèries en castellà.

L'acte ha comptat amb la intervenció del membre de Súmate i del secretariat de l'ANC Gabriel Rufián i de la regidora d'Educació en funcions, Esther Salat. Els parlaments han reivindicat el dret a decidir del poble català però han posat especial atenció, sobretot en el cas de la regidora, en el model educatiu. Segons Salat, les denúncies presentades 'trasbalsen les escoles, enfronten les famílies i polititzen les aules'.

Els Castellers de Sant Cugat han tancat l'acte amb un pilar. A continuació s'ha cantat 'Els Segadors'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.