Jordi Carreras renuncia a ser regidor i Álvaro Benejam serà el portaveu del PP


  • Comparteix:

Jordi Carreras, en un acte de campanya amb Alícia Sánchez-Camacho

Jordi Carreras, en un acte de campanya amb Alícia Sánchez-Camacho

El cap de llista del PP, Jordi Carreras, renuncia a prendre possessió de l'acta de regidor després del resultats electorals de diumenge, en què els populars només van obtenir un sol representant al ple. El número 2 de la llista, Álvaro Benejam, es convertirà en el portaveu de la formació al consistori. Carreras, que continuarà com a president local del partit, ha comunicat la decisió a la junta del PP local d'aquest dijous.

En les eleccions de diumenge, el PP va passar de ser el segon partit del ple amb quatre regidors a convertir-se en la setena i última amb un sol representant. En concret, els populars, encapçalats per Jordi Carreras, van aconseguir 2.294 vots, un 6,2% del total amb una caiguda de 6,1 punts percentuals amb relació als anteriors comicis.

Carreras, que ha estat portaveu municipal del PP durant l'últim mandat, ha explicat a Cugat.cat que la decisió 'és la més convenient per al partit i també a títol personal'.

Campanya amb polèmica
La campanya electoral del PP de Sant Cugat va estar marcada per la inclusió de Maria Àngels Quadras al número 6 de les llistes. L'endemà de fer-se oficial la candidatura, Quadras va declarar que era independentista i va criticar la presidenta del partit, Alícia Sánchez-Camacho. Això va obligar el PP a demanar a Quadras que renunciés al lloc a la llista, cosa que va acceptar.

El ple de constitució dels ajuntaments serà el dissabte 13 de juny.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.