CiU proposa mantenir Gavaldà, Herrada, Castelló i Gisbert com a vocals de l'EMD


  • Comparteix:

EMD de Valldoreix / Foto: EMD

EMD de Valldoreix / Foto: EMD

CiU proposa mantenir Xavier Gavaldà, Susana Herrada, Quim Castelló i Bernat Gisbert com a vocals a l'EMD de Valldoreix en el nou govern de Josep Puig, que el 24 de maig va a tornar a guanyar les eleccions. La proposta està pendent d'aprovació de la propera reunió de l'executiu local de la federació.

CiU-Actuem va guanyar a les dues urnes de Valldoreix. En la de la presidència de l'EMD, Josep Puig va obtenir el 32'91% dels vots i un total de 1.113 sufragis. Puig empitjora en 18 punts percentuals els resultats de fa quatre anys. De l'altra urna, d'on surten els representants dels partits a la junta de veïns de l'EMD, la federació nacionalista ha reduït les vocalies a quatre, que se suma a la presidència.

Segons ha pogut saber Cugat.cat, dels sis vocals que han ocupat un lloc al govern de CiU-Actuem, la federació nacionalista ha proposat conservar els convergents Xavier Gavaldà i Quim Castelló, el democristià Bernat Gisbert, i Susanna Herrada (Actuem), independent proposada per CDC. La pèrdua de vocalies de CiU-Actuem suposa la marxa de Joan Ribera (CDC) i Jordi Ortolà (UDC), que durant aquest mandat han assumit, respectivament, Obres Públiques, Transport i Urbanisme; i Sanitat, Comerç i Gent Gran.

Amb relació als vocals que es mantenen al govern de Puig, Xavier Gavaldà s'ha ocupat fins ara de l'àrea d'Economia; Joaquim Castelló ha gestionat Cultura, Esports, Joventut i Medi Ambient; Susanna Herrada ha assumit Serveis a la Ciutadania, i Bernat Gisbert, Comunicació, Joventut i Atenció a la Ciutadania.

La nova junta de veïns de Valldoreix, que es constituirà el 13 de juny a la tarda, estarà formada per Josep Puig a la presidència amb els seus quatre vocals; dos vocals de la CUP-PC, un per a ERC-MES i un altre per a Ciutadans.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.