El PSC obre el període d'inscripció a les primàries obertes del 26 de juliol


  • Comparteix:

El primer secretari del PSC, Michael Cáceres

El primer secretari del PSC, Michael Cáceres

El PSC ha obert el procés d'inscripció per a militants, simpatitzants i ciutadans que vulguin aspirar a ser candidats a les eleccions catalanes del 27S o a les generals, dues cites encara per convocar. Les inscripcions per aquestes primàries obertes, que se celebraran el 26 de juliol, es poden efectuar fins al 15 de juliol a través del web del partit o a la mateixa seu.

El primer secretari socialista, Michael Cáceres, considera que és positiu que el partit s'obri també a la ciutadania, a part dels militants i simpatitzants.

Michael Cáceres

Aquells ciutadans que se sentin propers a la nostra ideologia s'hi poden apuntar voluntàriament.


Podran votar en aquests comicis interns els militants i simpatitzants del partit, així com també ciutadans i ciutadanes majors de 16 anys que ho vulguin, prèvia inscripció presentant el DNI, NIE o passaport, abonar un euro i signar el full d'adhesió a la declaració pública d'estar d'acord amb els postulats que defensa el PSC.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.