CiU deixa la porta oberta a ERC-MES per trobar 'punts d'entesa' en el nou mandat


  • Comparteix:

Mercè Conesa / Foto: Lluís Llebot

Mercè Conesa / Foto: Lluís Llebot

CiU ha expressat aquest dijous en un comunicat la voluntat de deixar la porta oberta al diàleg a ERC-MES després que la coalició hagi expressat la seva negativa a un acord de govern. La federació, que va reunir-se aquest dimecres amb ERC-MES, ha lliurat al grup de Mireia Ingla un document amb principis per 'l'assoliment d'un acord' perquè sigui treballat i millorat en el futur per les dues parts.

El local de CDC va servir aquest dimecres per reunir Mercè Conesa (CiU) i Mireia Ingla (ERC-MES) i abordar les possibilitats d'un acord de govern. Segons ha expressat la presidenta d'ERC, Mireia Ingla, al setmanari 'Tot Sant Cugat', no hi ha intenció de formar un acord de govern i es decanta per una 'oposició constructiva'.

Malgrat aquest posicionament, la federació nacionalista no perd l'esperança que ERC-MES s'avingui a trobar 'punts d'entesa en el futur' i és per això que manté sobre la taula un document-esborrany amb una 'Proposta de principis bàsics per l'assoliment d'un acord sòlid i estable de govern CiU/ERC-MES durant el mandat 2015-16'. Es tracta del document lliurat en la reunió i que reuneix propostes dels programes electorals dels dos grups, segmentades en diversos àmbits d'actuació com Polítiques Socials, Transparència i Ensenyament. El comunicat de CiU indica que 'el 99% de les 25 propostes clau del programa electoral d'ERC-MES queden plasmades en el document elaborat per la federació'.

La federació afegeix que la seva voluntat és la de mantenir el diàleg obert també amb la resta de formacions que quedaran representades al consistori.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.