Puig es compromet a treballar amb tots els grups de l'EMD


  • Comparteix:

Membres de la nova junta de veïns

Membres de la nova junta de veïns

El president de l'EMD de Valldoreix, el reelegit Josep Puig de CiU-Actuem, s'ha compromès a treballar conjuntament amb tots els grups, tot i la majoria que ostenta a la junta de veïns. Durant la sessió de constitució aquest dissabte, Puig ha assegurat que es tracta d'un 'punt i seguit', ja que estan orgullosos de la feina feta fins ara. De la seva banda, la resta de grups, la CUP-PC, ERC-MES i C's, han defensat que treballaran per a tots els valldoreixencs des d'una oposició constructiva.

CiU-Actuem
En el seu discurs, Puig ha assegurat que mantindran la línia d'escoltar la gent i fomentar la participació. En aquest sentit, s'ha compromès a consensuar les decisions amb la resta de grups, tot i la majoria que ostenta a la junta de veïns.

Josep Puig

No posarem per davant aquesta majoria absoluta, sinó que volem consensuar amb els vostres programes. Mirem en què ens posem d'acord i ho tirarem endavant.


Quatre vocals acompanyaran Puig i tots ells repeteixen: Xavier Gavaldà i Quim Castelló (CDC), i Bernat Gisbert i Susanna Herrada (UDC).

CUP-PC
De la seva banda, els grups de l'oposició també han expressat la intenció de treballar de manera conjunta per a Valldoreix. Tot i així, el vocal de la CUP-PC Xavier Humet ha avançat alguns dels temes que posaran sobre la taula com la remunicipalització de serveis i la necessitat de més transparència.

Francesc Humet

Estem convençuts que el camí de la bona gestió passa per la remunicipalització dels serveis públics, vetllarem per la sostenibilitat del nostre poble.


La coalició s'estrena a la junta amb dos vocals: Xavier Humet (Procés Constituent) i Ferran Margineda (CUP).

ERC-MES
El vocal d'ERC-MES, Noël Climent, ha estès la mà a Puig en tots aquells temes en comú que defensin els interessos de Valldoreix.

Noël Climent

Aquest programa el compartim amb forces amb les quals estic seguir que l'intentarem tirar endavant. Perquè aquest programa probablement té punts en comú amb el programa de govern. En aquests no tindrem cap problema.


ERC-MES també entra de nou a la junta amb un vocal, Noël Climent, que va presentar-se com a presidenciable per Valldoreix Decideix, per ERC.

Ciutadans
La nova vocal de C's, Susana Casta, ha avançat que la intenció del seu grup és escoltar els ciutadans i fer entrar la seva veu a la junta de veïns, fet pel qual buscaran el consens en temes com la centralitat i la mobilitat.

Susana Casta

Hi ha dos temes que estaran amb nosaltres aquests quatre anys, la centralitat i la mobilitat. Seran recorrents i per solucionar-los creiem que cal més consens que mai.


Susana Casta és la vocal de Ciutadans, que entra per primera vegada a la junta de l'EMD.

Els nous vocals han promès o jurat el càrrec amb diferents fórmules. Els membres de CiU-Actuem, la CUP-PC i ERC-MES l'han promès per imperatiu legal, mentre que la vocal de C's l'ha jurat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.