Josep Puig aposta per la continuïtat en el nou cartipàs de l'EMD de Valldoreix


  • Comparteix:

Puig, durant la presa de possessió de dissabte

Puig, durant la presa de possessió de dissabte

El president de l'EMD, Josep Puig, aposta per la continuïtat en la configuració del nou cartipàs, que ha avançat aquest dilluns a Cugat.cat. Els quatre vocals que continuen amb Puig assumeixen més carteres, igual que el mateix president, després de la pèrdua de dos vocals en últimes eleccions. Josep Puig es reunirà aquesta setmana amb els grups de l'oposició per trobar punts d'entesa en els principals projectes del territori com la nova centralitat, l'avinguda de Baixador i el model de mobilitat.

Josep Puig
El reelegit president de l'EMD manté Infraestructures, Seguretat Ciutadana, Urbanisme i Planejament i incorpora Obres i Serveis Urbans i Vialitat.

Bernat Gisbert
A banda de Comunicació, Noves Tecnologies i Joventut, Gisbert assumeix ara Esports i Gestió de Residus.

Susana Herrada
La vocal continuarà encarregant-se Serveis Socials i Educació i recupera Atenció a les Persones. Amb el nou mandat també s'ocupa de Recursos Humans, Mobilitat i Transport Públic.

Joaquim Castelló
Cultura, Gent Gran, Medi Ambient i Sostenibilitat segueixen a les mans de Castelló, que durant els propers quatre anys també es responsabilitzarà de Salut, Gestió de Can Monmany i Comerç i Promoció Econòmica a les Empreses.

Xavier Gavaldà
Gavaldà continua al capdavant d'Economia, Serveis Generals, Gestió i desenvolupament d’Equipaments estratègics i Pla d’Actuació Municipal. La seva nova responsabilitat és Participació Ciutadana.

Josep Puig no ha volgut fer canvis en la majoria de carteres i ha preferit que els vocals que continuen a l'equip de govern de CiU-Actuem mantinguin, més o menys, les responsabilitats que tenien, tot i que ara n'incorporen de noves amb la pèrdua de dos vocals.

Josep Puig

Es tracta de seguir la mateixa línia incorporant les vocalies dels vocals que ja no hi són.


El cartipàs s'aprova dijous que ve, a les set de la tarda, en una junta de veïns extraordinària de l'EMD.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.