Raül Romeva, responsable de campanya d'Òmnium de cara al 27S


  • Comparteix:

Romeva, en una imatge d'arxiu

Romeva, en una imatge d'arxiu

El santcugatenc Raül Romeva assumeix la direcció de la campanya d'Òmnium Cultural que, juntament amb l'ANC, té l'objectiu de preparar el camí per a la Diada i les eleccions del 27S. La campanya 'On tot comença', que està dividida en quatre activitats principals, se centrarà sobretot en copsar els dubtes dels indecisos amb relació a la independència

La campanya està dividida en quatre projectes principals: 'vot a vot', '10 +', la campanya d'estiu i la mobilització tradicional de la Diada, enguany a la Meridiana de Barcelona.

Pel que fa a la campanya 'vot a vot', es vol recollir tots els dubtes que tinguin els ciutadans sobre la independència. El projecte '10 +' té com a missió que els voluntaris mantinguin una conversa presencial amb almenys 10 persones per convèncer-les dels beneficis de la independència.

Respecte la campanya d'estiu, la intenció dels organitzadors és celebrar 10 actes arreu del territori. Finalment, per la Diada, es durà a terme la tradicional manifestació sobiranista, aquesta vegada a la Meridiana de Barcelona, on confluiran els 10 eixos de la campanya d'estiu.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.