Els crítics d'UDC creen el partit Demòcrates de Catalunya


  • Comparteix:

Moment de la presentació del nou partit / Foto: ACN

Moment de la presentació del nou partit / Foto: ACN

El sector crític d'UDC, en el qual es troben diversos membres santcugatencs, ha constituït un nou partit, Demòcrates de Catalunya. La nova formació prové de la plataforma Hereus UDC 1931, de la qual formen part els santcugatencs Joan Recasens, Carles Brugarolas, Xavier Amador, Lluís Fernández i Albert Latorre.

El nou partit s'ha presentat aquest diumenge a la Sala Barts de Barcelona en un acte on l'expresident del Parlament Joan Rigol, l'actual presidenta de l'hemicicle, Núria de Gispert, i el secretari d'Universitats, Antoni Castellà, han estat les cares visibles.

Els responsables de la nova formació han assegrat que Demòcrates de Catalunya neix per 'estar al costat del president Mas' i treballar perquè el 27S s'entengui com un plebiscit i aconseguir la independència de Catalunya. Tots ells han estat molt crítics amb a direcció d'UDC, que ja ha nomenat els nous càrrecs territorials després de la dimissió dels seus membres.

De moment, l'expresident comarcal del Vallès Occidental, el santcugatenc Xavier Amador, ha confirmat a Cugat.cat que s'incorporarà a Demòcrates de Catalunya i, per tant, deixarà la militància d'UDC. A més, el president intercomarcal de Barcelona, Joan Recasens, ha estat suspès de militància.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.