L'ANC estrena el nou local com 'un punt de trobada bàsic' per als socis


  • Comparteix:

Interior del nou local de l'ANC

Interior del nou local de l'ANC

L'ANC de Sant Cugat ha inaugurat aquest dijous el nou local amb l'objectiu d'esdevenir 'un punt de trobada' per als socis i perquè 'se sentin com a casa'. D'altra banda, la presidenta de l'entitat, Shirka Sinche, ha dit estar 'exultant d'emoció' per la configuració de la llista unitària transversal per concórrer a les eleccions del 27S i que encapçala el santcugatenc Raül Romeva.

El nou local de l'entitat independentista, ubicat al número 24 del carrer de Cristòfor Colom, servirà per acollir formacions i diferents activitats destinades als socis. La presidenta de l'ANC, Shirka Sinche, ha explicat que l'espai vol ser un punt de trobada on els socis se sentin com a casa seva.

Shirka Sinche

Que se sentin a casa seva. És un punt de trobada bàsic perquè tots els socis i simpatitzants conseguin que fem des de l'ANC.


Pel que fa a la creació de la llista unitària independentista per concórrer al 27S, Sinche ha mostrat la seva satisfacció i ha dit que era necessària, ja que la situació requeria 'unitat'.

Shirka Sinche

Estic exultant d'emoció i emocionadíssima, perquè arrassarem. La imatge d'unitat era bàsica. Hem esperat 300 anys i l'últim tram serà trepidant.


L'ANC de Sant Cugat té actualment amb més de 900 socis.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.