Pere Soler serà el portaveu del PSC al Consell Comarcal del Vallès Occidental


  • Comparteix:

Membres del nou ple del Consell Comarcal / Foto: Consell Comarcal del Vallès Occidental

Membres del nou ple del Consell Comarcal / Foto: Consell Comarcal del Vallès Occidental

El regidor santcugatenc Pere Soler serà el portaveu del PSC al Consell Comarcal del Vallès Occidental aquest mandat. El ple de l'òrgan supramunicipal s'ha constituït aquest divendres i incorpora també la santcugatenca Núria Gibert de la CUP com a consellera. L'alcalde de Castellar del Vallès, Ignasi Giménez (PSC), ha estat elegit president gràcies a un acord de govern entre el PSC, ERC, CiU i Entesa.

El nou ple del Consell Comarcal del Vallès Occidental ha quedat constituït amb nou consellers del PSC, set d'ERC, sis de CiU, sis d'Entesa, cinc de la CUP-Poble Actiu, quatre de C's i dos del PP. Dels 39 consellers, 11 repeteixen. Per primera vegada entra el grup de Ciutadans.

El nou president, l'alcalde de Castellar del Vallès, Ignasi Giménez, ha rebut el suport dels grups comarcals del PSC, ERC, CiU i Entesa, que han arribat a un acord de govern. Està previst que les formacions donin compte properament del cartipàs comarcal pactat entre les forces.

De moment, Pere Soler exercirà de portaveu del grup comarcal del PSC, que per primera vegada recau en un santcugatenc. Per Soler, aquesta responsabilitat representa 'el reconeixement de la feina feta en els darrers mesos'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.